Matchnummer: 141202078
Samling:18:00
Vilken seger
2022-07-01 23:51

Trots en man mindre mot Hossmo i 45 minuter vinner Hovmantorp med 2-1 efter mål av Anton Eliasson och Klas Albinsson.

En första halvlek där Hovet skapar några jätteläge innan Hossmo går upp för första gången och gör ologiskt då 0-1 på hörna.

Sedan blir första halvlek som går i vågor men i den 44:e kvitterar Anton Eliasson på nick. 1-1 i paus men visst borde Hovet gjort mål på några av sina chanser.

Andra hinner knappt börjar innan Isaac Rawhitti får sin andra varning och med en man mindre i 45 minuter får Hovet allt mindre boll.

71:e minuten dribblar Klas Albinsson förbi 6-7 Hossmo spelare innan han rullar in 2-1.

Förutom ett ribbakott av Hossmo så har dom mycket boll  i slutet men Hovet håller dom på och utsidan och när domaren blåser är det en jäkla glädje.
- Vi gör en sån bra match. Första ska vi leda, andra blir att försvarar men otroligt skön seger säger Jerry Holmbeck.