Nu är anmälan öppen för innebandycupen HICUP. Klicka här!
Herr Div 4

NÄSTA HEMMAMATCH

Referat: Hovmantorp GoIF - IFK Borgholm
Seger mot Borgholm
2022-05-08 13:54

Efter en trevande inledning på matchen första 15 minuterna där Borgholm har rätt mycket boll och skapar matchens första chans med en lobb som går precis över så kommer Hovet in i matchen och gör 1-0 genom Fredrik Eliasson.

Bara minuter senare är man nära 2-0 men 2-0 kommer när Emil Glans når högst på en hörna och 2-0 står sig i paus.

Andra halvlek utökar Aldin Zunic till 3-0 efter ett fint anfall innan Kasper Johansson slår in en frisparksretur. Borgholm reducerar till slutresultatet 4-1 på straff med 10 minuter kvar.

Holmbeck inför säsongen
2022-04-12 10:38

Igår tog vi ett snack med Albin Stjernkvist.

Idag har det ställt frågor till huvudtränaren Jerry Holmbeck inför premiären på måndag.

Står vi här med Jerry Holmbeck inför stundande seriepremiär
Först och främst Jerry allt bra med dig?
- Det är bra med mig. Ska bli kul att det sparkar igång här på måndag.

Precis avslutat försäsongen nu hur skulle du vilja summera den?
- I min bok så har vi gjort bra prestationer med mindre bra men ändå hittat en väg att vinna.
Vi kommer göra bra prestationer och mindre bra prestationer under seriespelet men det gäller att hitta nycklar att vinna både när spelet rullar på som när man har en tuffare dag.

Några överraskningar?
- Tycker det är många som tagit kliv. Tycker en sån som Kasper Johansson som kommer från en lägre division verkligen har visat på försäsongen att han blir att räknar med.

Vad tar du med dig från försäsongen som du vill behålla under serien?
- Att vi kan vinna även vid mindre bra prestationer. Seniorfotboll går ut på att vinna och ta poäng och att vi har med oss det i ryggen att vi kan vinna trots att inte spelet stämmer till 100%.
Har sätt bitar i vår speluppbyggnad som sätt lovande ut som jag hoppas vi kan fortsätta blomma under våren.

Andra säsongen här för dig i klubben, hur trivs du i klubben?
- Trivs kanon bra i Hovmantorp. Underbara människor att jobba med.

Och till sist såhär med bara några dagar till premiär hur är känslan?
- Ska bli så himla roligt att det drar igång.
Träningsmatcher i all ära men det är nu det börjar.

Stjernkvist inför premiären
2022-04-11 18:10

En vecka kvar till hemmapremiären mot Kalmar AIK och idag ta vi pulsen på assisterande tränaren Albin Stjernkvist inför säsongen.

En intervju med Jerry Holmbeck kommer senare i veckan.

Hur tycker du försäsongen har sett ut?
- Jag tycker försäsongen har varit bra, vunnit mycket matcher och hittat en trygghet i hur vi vill spela fotboll och vad vi vill ska vara viktigt i matchsituvationer för oss, har varit en lång försäsong så ska bli oerhört skönt och roligt att få kliva in i seriespelet här nu.

Det blev spel i ”Kalmar fyran”, tankar om det?
- Det stämmer, självklart så först en liten besvikelse med tanke på hur lokal Växjö 4:an och så hade blivit oerhört mycket derbyn, men nu såhär när vi ska in i matcherna så är de helt nya idrottsplatser mycket nya spelare vi ska möta så tycker det ska bli oerhört spännande och utmanade.

Du är ny assisterande tränare, hur känns det för egen del?
- Tycker det känns bra, hittade min roll ganska snabbt tycker jag och det funkar riktigt bra att jobba ihop med Jerry, vi har samma tänk vad det gäller att coacha ett seniorlag och att det alltid är 3 poäng som är vårt huvudfokus, sen för att nå dit så är det oerhört mycket tid som ska läggas ner och Jerry lägger oerhört mycket tid på laget och jag gillar väldigt mycket att jobba med engagerade tränare. Tycker vi har en väldig intressant trupp här med i år som sagt hårt jobb och mycket glädje och slit så tror jag de kan bli bra för oss.

Nyförvärv/Förluster inför 2022
2022-03-28 06:34

Nyförvärv:
Klas Albinsson (Åryds IK)
Felix Wärmlöv (Älmeboda/Linneryd)
Linus Södergren (Ingelstad)
Kasper Johansson (Rottne IF)

Emil Rönn (Vederslöv)

Emil Glans (Gransholm)

Förluster:
Isak Kander (Sandsbro AIK)

Dardan Halili (Klubb oklar)

Axel Clausson (Stockholm)

Glans till Hovet
2022-03-25 16:37

33-årige försvararen Emil Glans förstärker Hovmantorp GOIF inför säsongen. Emil som flyttat till Hovmantorp har spelat många säsonger i backlinjen hos Gransholms IF.
- Otroligt kul att Emil fortsätter sin fotbollskarriär i Hovmantorp nu när han är Hovmantorps bo.
En rutinerad och duktig försvarsspelare säger tränare Jerry Holmbeck.

Tyvärr kommer lagkapten för A-laget, Isac Pettersson att missa hela fotbollssäsongen på grund av en korsbandsskada.

Lör 7/5 13:00
Lör 30/4 13:00