Nu är anmälan öppen för innebandycupen HICUP. Klicka här!

Välkommen!
Välkommen till Hovmantorp Goif!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här! Medlemskap »
2020-05-06 13:37

WEBSHOP INTERSPORT
2020-04-10 20:49

Nu finns HGoIF´s träningskläder mm (nya modeller för 2020) att köpa direkt via Intersport. Följ länken för att göra din beställning redan nu; https://team.intersport.se/hovmantorp-goif

För att ”få rätt HGoIF priser” loggar du in på ditt Intersport medlemskap. Är du inte redan medlem följ länken är för att registrera dig: https://www.intersport.se/club-intersport/registrera

Behöver ni prova innan ni beställer så finns det tränings kit och overaller (dock gamla modellerna)i klubbstugan på idrottsplatsen, övrigt finns att prova på Intersport Grand Samarkand, Växjö.

OBS! innebandy prylar kommer att finnas tillgängliga i webshopen framåt sommaren då säsongen så sakteliga börjar drar igång igen.

Tack för att ni gynnar föreningslivet genom att handla via webbshopen.

DIVISION 2 HÄR KOMMER HOVET
2020-03-23 13:30
Efter några jobbiga dagar med mycket funderande och grubblande över i vilken division vi hamnar nästa säsong så kom äntligen beskedet från förbundet.
Dom flyttar upp lagen som låg på kvalplats och därmed är vi klara för spel i Division 2 nästa säsong.
Nu börjar lag bygge och planerna för att bli ett slagkraftigt lag i 2:an.
Hoppas vi ser er alla i Allhallen till hösten igen.
#BlåVitaBröder#
Coronaviruset - träning
2020-03-17 11:11

Med anledning ar det rådande läget i Sverige och världen har vi i HGoIF valt att följa riktlinjerna som folkhälsomyndigheten och SvFF har.

Utdrag från SvFF sida:

Sedvanlig fotbollsträningsverksamhet bör, utifrån vad varje förening själv bestämmer, tills vidare kunna genomföras som planerat. Folkhälsomyndigheten har den 13 mars 2020 uttalat att det inte finns anledning Svenska Fotbollförbundet att ställa in t.ex. fotbollsträningar, utan att det tvärtom är viktigt att dessa fysiska aktiviteter fortgår för folkhälsans skull. Det är dock mycket viktigt att inga spelare, ledare m.fl. som uppvisar förkylningssymptom deltar i träningen.

Detta innebär med andra ord att fotbollsträningen fortlöper till något annat meddelas. Vi följer naturligtvis utvecklingen och uppdaterar löpande vid ev. förändringar.

MVH

Styrelsen i HGoIF

Säsongen 19-20
2020-03-16 09:45
Vi i Seniortruppen vill tacka er alla som stöttas oss genom denna fantastiska säsong i Div3.
Vi hade hoppats att den skulle leda oss till spel i Div2 nästa år. Tyvärr ser det inte ut som det blir det.
Smålands innebandyförbund har beslutat att blåsa av denna säsongen och det betyder att det inte blir något kval för oss.
Smålands förbund avvaktar Svenska innebandyförbundet för att se hur dom hanterar upp eller nerflyttningar. Finns ju en minimal chans att det ändå går vägen men vi blir extremt förvånade om det sker.
Vi får istället fokusera på nästkommande säsong och hoppas att ni alla är med oss i både med och motgång.
#BlåVitaBröder
P07-08 Innebandy, 28/04 14:52