Nu är anmälan öppen för innebandycupen HICUP. Klicka här!

Välkommen!
Välkommen till Hovmantorp Goif!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här! Medlemskap »
Föreningskläder som julklapp
2022-11-21 08:06

Passa på att kika in i vår webshop https://team.intersport.se/hovmantorp-goif där det just nu finns extra bra priser på utvalda artiklar samt produkter för träningen utomhus i vinter.

Tänk på att lägga din order i god tid om ni vill ha den till jul, dock senast 16/12.

Tack för ert stöd!

Holmbeck och Stjernkvist stannar!
2022-10-14 08:08

Huvudtränaren Jerry Holmbeck och assisterande tränaren Albin Stjernkvist förlänger sina avtal med 1 år.

Holmbeck går där med in på 3:e året och tog första året upp laget och fick inför denna säsongen Albin Stjernkvist vid sin sida.

- Varit otroligt viktigt att fortsätta jobba med Albin då vi fungerar kanon ihop och jag ser fram emot 2023 med jubileum och allt säger Jerry Holmbeck.

Albin Stjernkvist säger såhär om förlängningen.
- Ska bli roligt att fortsätta bygga vidare på laget här kommande säsong. Nu har vi haft en säsong i div 4 och vet vad det innebär! Trivs väldigt bra med att jobba ihop med Holmbeck! Jerry är en väldigt driven och engagerad tränare som alltid gör allt för sitt lag så ska bli roligt att köra ett år till ihop! Sen är de ju en speciell säsong då vi firar 100 år med klubben så ska bli oerhört roligt att få uppleva och fira de med klubben i mitt hjärta”

Herr Div 4
Referat: Hovmantorp GoIF - Sandsbro AIK
Oavgjort i derbyt
2022-06-03 23:13, Herr Div 4

Blir 2-2 i derbyt mellan Hovmantorp och Sandsbro AIK på IP ikväll.
Felix Wärmlöv gav Hovet ledningen på nick men Sandsbro kvitterade innan halvlek i en tilltrasslad situation.
Lite fördel Sandsbro efter första. Andra halvlek är Hovmantorps i stort sett och man spelar bra. Visserligen gör Sandsbro 1-2 på en tveksamt dömd straff men Hovet krigar på och efter en mycket fin kombination gör Linus Södergren 2-2.

Herr Div 4
Referat: Hovmantorp GoIF - IFK Borgholm
Seger mot Borgholm
2022-05-08 13:54, Herr Div 4

Efter en trevande inledning på matchen första 15 minuterna där Borgholm har rätt mycket boll och skapar matchens första chans med en lobb som går precis över så kommer Hovet in i matchen och gör 1-0 genom Fredrik Eliasson.

Bara minuter senare är man nära 2-0 men 2-0 kommer när Emil Glans når högst på en hörna och 2-0 står sig i paus.

Andra halvlek utökar Aldin Zunic till 3-0 efter ett fint anfall innan Kasper Johansson slår in en frisparksretur. Borgholm reducerar till slutresultatet 4-1 på straff med 10 minuter kvar.

Herr Div 4, 30/11 11:22
Herr Div 4, 11/10 19:16