Nu är anmälan öppen för innebandycupen HICUP. Klicka här!

Välkommen!
Välkommen till Hovmantorp Goif!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här! Medlemskap »
Serieförslag för A-laget
2021-01-20 20:51
Serieförslaget till herrarna är följande.
Div 5 Södra
  • Alvesta United
  • Emmaboda IS
  • Furuby IF
  • Hovmantorp GOIF
  • Konga SK
  • Nöbbele BK
  • Rottne IF
  • Vederslöv/Dänningelanda IF
  • Wexiö FK
  • Vislanda IF
  • Vissefjärda GOIF
  • Åseda IF
Vinnare i Tjugan
2021-01-14 19:20

Det har varit dragning i Tjugan och vi säger stort GRATTIS till Er som har vunnit.

Presentkort 500:- Intersport:

Jörgen Georgsson

Johan Eliasson

Picknick grill

Marcus Blank

Patrick Rolf

Tack till alla ni som är med och stödjer föreningen genom Tjugan.

För er som ännu inte är med kan ni via länken nedan få mer info om vad det innebär:

2020-11-30 19:10

Julklapps tisp!
2020-11-18 13:08

Information Från SMIBF Småland
2020-11-08 11:41

Här finner ni aktuell information från oss gällande Corona.

Svensk Innebandy har tagit fram generella riktlinjer och länk till deras sida finner ni ute till höger under länkar.
Vi kommer att uppdatera denna sidan efterhand med nyheter.

Föreningar behöver inte meddela motståndarna eller distriktsdomare
Då Smålands Innebandyförbund har tagit beslutet att pausa alla matcher så hanterar vi allt detta gällande lag i serierna och poolspelet. Ni behöver varken meddela motståndare eller distriktsdomare gällande de matcher ni skulle spelat fram till den 26 november.

Tävlingsverksamheten (samtliga matcher inkl Poolspel) i Småland och Blekinge pausas tom 26 november.

Med tanke på dagens besked gällande lokala allmänna råd införs även i Kronoberg så bedömer vi att detta får stor påverka på vår tävlingsverksamhet då i dagsläget två av tre län beslutat om detta.
Vi har beslutat att vi pausar all vår tävlingsverksamhet fram till och med 26 november.

• Samtliga innebandymatcher fram tom 26 november
    dvs röd nivå, D1, D2, DJ20, H2, H3, H4 HU och HJ18 skjuts upp. Detta gäller även matcher i Smålandscupen.

• Samtliga innebandymatcher under perioden fram tom 26 november på grön och blå nivå ställs in.

• Inga lag från Småland och Blekinge ska under perioden fram tom 26 november spela matcher, cuper eller delta i andra evenemang utanför sitt geografiska område. Detta gäller inte lag som spelar i serier som administreras av Svensk Innebandy, där hänvisar vi till deras information vad som gäller.

• Inga träningsmatcher oavsett tävlingsnivå ska genomföras fram tom 26 november.

Träning.
Då lokala allmänna råd är införda i Jönköpings län tom 24 november och i Kronobergs län tom 26 november gäller även följande gällande träning.

• Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta. Alla deltagare i träningsverksamhet måste vidta extra försiktighetsåtgärder, undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, hålla god hygien och självklart stanna hemma om man har minsta sjukdomssymptom. Föräldrar skall i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningen. Vuxna ska i allra möjligaste mån bara skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning. Smålands Innebandyförbund uppmanar föreningar, ledare, utövare och föräldrar att göra kloka val för att minska risken för smittspridning vid träning.
Herr Div 5, 20/01 12:53
Herr Div 5, 01/12 12:34