Nu är anmälan öppen för innebandycupen HICUP. Klicka här!

Välkommen!
Välkommen till Hovmantorp Goif!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här! Medlemskap »
2020-11-30 19:10

Julklapps tisp!
2020-11-18 13:08

Information Från SMIBF Småland
2020-11-08 11:41

Här finner ni aktuell information från oss gällande Corona.

Svensk Innebandy har tagit fram generella riktlinjer och länk till deras sida finner ni ute till höger under länkar.
Vi kommer att uppdatera denna sidan efterhand med nyheter.

Föreningar behöver inte meddela motståndarna eller distriktsdomare
Då Smålands Innebandyförbund har tagit beslutet att pausa alla matcher så hanterar vi allt detta gällande lag i serierna och poolspelet. Ni behöver varken meddela motståndare eller distriktsdomare gällande de matcher ni skulle spelat fram till den 26 november.

Tävlingsverksamheten (samtliga matcher inkl Poolspel) i Småland och Blekinge pausas tom 26 november.

Med tanke på dagens besked gällande lokala allmänna råd införs även i Kronoberg så bedömer vi att detta får stor påverka på vår tävlingsverksamhet då i dagsläget två av tre län beslutat om detta.
Vi har beslutat att vi pausar all vår tävlingsverksamhet fram till och med 26 november.

• Samtliga innebandymatcher fram tom 26 november
    dvs röd nivå, D1, D2, DJ20, H2, H3, H4 HU och HJ18 skjuts upp. Detta gäller även matcher i Smålandscupen.

• Samtliga innebandymatcher under perioden fram tom 26 november på grön och blå nivå ställs in.

• Inga lag från Småland och Blekinge ska under perioden fram tom 26 november spela matcher, cuper eller delta i andra evenemang utanför sitt geografiska område. Detta gäller inte lag som spelar i serier som administreras av Svensk Innebandy, där hänvisar vi till deras information vad som gäller.

• Inga träningsmatcher oavsett tävlingsnivå ska genomföras fram tom 26 november.

Träning.
Då lokala allmänna råd är införda i Jönköpings län tom 24 november och i Kronobergs län tom 26 november gäller även följande gällande träning.

• Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta. Alla deltagare i träningsverksamhet måste vidta extra försiktighetsåtgärder, undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, hålla god hygien och självklart stanna hemma om man har minsta sjukdomssymptom. Föräldrar skall i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningen. Vuxna ska i allra möjligaste mån bara skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning. Smålands Innebandyförbund uppmanar föreningar, ledare, utövare och föräldrar att göra kloka val för att minska risken för smittspridning vid träning.
2020-10-31 15:43
Med anledning av den ökande smittspridningen i samhället i allmänhet så har vi i Innebandyn tagit beslutet att trots att det är tillåtet att höja publiktaket från den 1/11 så kommer vi inte att öka vårt antal. Vi håller fast vid ett max antal på 50 personer i publik för att kunna säkerställa miljön i vår hall och inte vara någon smittohärd. Hoppas alla respekterar detta.
Anders Kaltenback
Division 2
2020-10-31 15:36
Efter 6 spelade omgångar som nykomlingar i Division 2 så får vi inte klaga. Det ser väldigt bra ut och våra spelare levererar poäng.
Herr Div 5, 29/11 11:47
Herr Div 5, 24/11 18:49