Nu är anmälan öppen för innebandycupen HICUP. Klicka här!

Välkommen!
Välkommen till Hovmantorp Goif!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här! Medlemskap »
Damlag Innebandy
2021-04-12 18:47

Förberedelserna inför nästa säsong pågår för fullt och det kommer att bli en del förändringar då många har valt att sluta. Detta gäller både spelare och ledare.

Vi är i stort behov av att fylla på spelartruppen. Det som behövs är ett antal spelare och även 1-2 målvakter då båda har valt att sluta.

Vi är även i ett stort behov av nya ledare. Det som behövs är helst 2 personer som kan träna och leda laget under säsongen.

HGOIF vill fortsätta bygga vidare på den gemenskap, laganda och goda stämning som spelarna har byggt upp tillsammans.

-Är du intresserad eller känner du någon som skulle vara intresserad av att träna och leda vårt DAM-Lag.

I så fall tar du kontakt med oss i HGOIF antingen via Facebook, Instagram eller Hemsidan HGOIF Innebandy.

-När det kommer till spelare så är det som vi skriver ovan, 1-2 målvakter samt ett flertal spelare som vi är i behov av.

Känner du någon eller är just du intresserad av att representera Hovet så tveka inte utan ta kontakt med någon i HGOIF Innebandy.

Innebandysektionen HGOIF

#BlåVitaBröder&Systar#

Intersport har just nu 25% på allt*
2021-03-24 13:35

Mängder av superklipp!

24-29/3 har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt* – ett perfekt läge att kitta upp er för vårsäsongen! Dessutom får du som medlem i Club Intersport bonus både till dig själv men kan även stötta vår förening genom att välja att stötta oss extra under "Mina Sidor" på intersport.se

*Se villkor online

Web shop Ravelli
2021-03-15 13:29

Handla här!

HGoIF har startat ett samarbete med bröderna Ravelli, där alla paket kostar 200:-/st och där minst 75:- per paket går tillbaka till HGoIF. Ju mer ni köper desto mer tjänar HGoIF. I kollektionen finns det någonting för alla: Hemtextil - Funktionskläder - Strumpor - Underkläder - Väskor/Ryggsäck och Hygien - Tvättmedel - Rengöringpaket. Fantastisk kvalitet till ett grymt bra pris.

Välkomna att handla och stötta vår förening!

Säsongen 20-21
2021-02-26 18:45

2021-02-26 18:27
Då kom det tråkiga beskedet vi väntat ett tag på. Säsongen vi är i nu blåses av och alla serier avbryts. Det var en väldigt väntad och förmodligen den lämpligaste åtgärden att göra.
Nu får vi istället börja planera för säsongen 21-22 och försöka göra en lika bra inledning som det blev denna.
Väl möt i vår hall framåt hösten....Hoppas vi

#BlåVitaBröder#
Nya träningskläder
2021-02-23 12:56

Vill man beställa träningskläder så går det att göra dygnet runt på: https://team.intersport.se/hovmantorp-goif

OBS! Intersport kan tyvärr inte ha någon speciell utprovningskväll då maxgränsen i deras butik är 55 personer under rådande pandemi.

Behöver Ni ändå prova storlekar så gör Ni det i butiken, Intersport Grand Samarkand under deras ordinarie öppettider.

För att få rätt Hovmantorp GoIF priser så måste Ni vara inloggade på Ert Intersport medlemskap. Är Ni ännu inte medlem så kan Ni bli det här: https://www.intersport.se/club-intersport/registrera

Välkomna

Herrlag innebandy, 26/02 18:27