Medlems- och aktivitetsavgifter 2018

Hovmantorp GoIF bedriver en omfattande verksamhet. Av våra 622 medlemmar är ca hälften, de flesta barn och ungdomar, aktiva i träning och seriespel i fotboll och innebandy. För att klara verksamheten har vi närmare 200 personer engagerade i olika former av ideellt arbete i föreningen. Våra ideellt arbetande ledare lägger årligen ner totalt mer än 30.000 timmar i HGoIF. Vi tror på ungdomsidrotten för fysisk hälsa och kamratskap.

Observera!
I samband med din inbetalning av medlems- och eventuell aktivitetsavgift skall du, GÄLLER SÅVÄL NY SOM TIDIGARE MEDLEM, anmäla samtligas namn, adress, personnummer och aktivit / er som inbetalningen gäller.

En mailadress där föreningen och ledare kan maila viktig föreningsinfo skall också meddelas.

Alla uppgifterna SKALL mailas till föreningens mail: This is a mailto link, i samband med er inbetalning.

- Är Du aktiv medlem betalar Du både medlems- och aktivitetsavgift.

- Aktiva betalar aktivitetsavgift för varje idrott man deltar i: spelar man t ex både fotboll och innebandy betalar man två aktivitetsavgifter.

Medlems- och aktivitetsavgifter 2018

Medlemsavgifter

Enskild medlem 250:-

Familjekort 500:-

Aktivitetsavgifter

Enskild, aktiv 6-16 år 500:-

Enskild, aktiv 17 år och äldre 700:-

Veteran 300:-

Familj Total

Med medlemskapet Familj Total blir alla i familjen medlemmar och betalar endast 1.900 kronor oavsett vad familjemedlemmarnas sammanlagda aktivitetsavgifter blir.

Betalning sker via bankgiro 741-4279.

Har du frågor kring avgifterna - tala med din ledare.

Föreningen är skyldig att hantera personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Ansvaret för att reglerna följs ligger ytterst hos styrelsen. Genom sitt medlemskap godkänner medlemmen att föreningen får samla in, registrera och publicera personuppgifter (inkl. i förekommande fall foto) i enlighet med personuppgiftslagen.

Uppdaterad: 30 JAN 2017 17:41 Skribent: Peter Karlsson

Postadress: